Een gezonde start

Een goed begin

Een nieuw jaar is aangebroken. Een jaar waarvan we allemaal hopen dat het een stuk beter gaat zijn dan het vorige. Een vaccin, niet meer elke dag praten over....nou ja, je weet wel, en een jaar waarin we stapje voor stapje terug kunnen naar een gezonde samenleving. Vooralsnog zitten we echter de komende tijd nog in de lock-down. Het is niet leuk maar wel nodig helaas. De gezondheid van mensen gaat gewoon voor.

Los van de corona-maatregelen, kun je zelf ook bijdragen aan een goede gezondheid. Voor jou en voor je gezin. Dat doe je door het maken van gezonde keuzes. Niet alleen wat betreft eten en bewegen, maar op ieder vlak van het leven. Want ‘gezond zijn’ is meer dan ‘niet ziek zijn’. Het gaat ook om zaken als voldoende slapen, weinig stress, geen geldzorgen en voldoende sociale contacten.

Ouders hebben daarnaast nog de zorg voor de kinderen. Dat is al een klus op zich maar de nieuwe lock-down zorgde ervoor dat we allemaal weer noodgedwongen thuis kwamen te zitten en dat wil de spanning in huis nog wel eens laten oplopen. Wij willen graag dat iedereen gezond is en blijft. Dat doen we door de corona-maatregelen te blijven volgen en daarnaast door goed voor onszelf en onze kinderen te zorgen. Deze maand zullen wij in onze artikelen en op Facebook veel aandacht besteden aan het maken van gezonde keuzes en hoe je als ouder ook je kinderen leert wat dat precies inhoudt. Samen maken we van 2021 een gezond en gelukkig jaar.

Hulp nodig of vragen?